piatok 16. augusta 2013

Material world


Materiálne rozkoše z Milána a Francúzska...

Tieto topánky a ja, to bola láska na prvý pohľad... Dobre, dobre, v & Other Stories bolo takých lások asi tisíc ale tieto topánky to napokon vyhrali :) Poznáte tento obchod? Majú skvelé veci, väčšinou sú originálne svojim tvarom, štruktúrou či materiálom - ďalší dizajnový skvost zo Škandinávie. Dúfam, že jedného dňa aj u nás...


Závislosť na cat-eye okuliaroch, značke Miu Miu a červených rúžoch už nepopriem :D Rúž je Lancome, no stále hľadám červený rúž, ktorý vydrží na perách hodiny a ľahko sa neotiera. Máte nejaké tipy? 



V COS mali 50 percentný výpredaj! Ulovila som si z neho túto marhuľovú košeľu. Neviem ako vy ale ja sa s nástupom augusta vždy preladím na jesennú sezónu, ktorú mám omnoho radšej a letné veci už ani nevnímam! :)


Kto ma pozná vie, že časopisom neviem odolať.. Hlavne zahraničným, ktoré sa s tými našimi bohužiaľ nedajú porovnať a často sú lacnejšie ako tie naše! (samozrejme keď ich kúpite v danej krajine.) A francúzske sú best, najmä Numéro a Jalouse.


Táto fotka je tu len kvôli fotke pána Mapplethorpea  :D


Práve augustové Numéro sa nieslo v erotickej tématike a titulku a editoriál fotila moja obľúbená Ellen Von Unwerth, yay! 



Ďalší užasný zasnený editoriál, z ktorého si pár fotiek určite zarámujem ... Fotila len 19 ročná! fotografka Olivia Bee <3 Jej prácu pozrite tu.


publikovala: E.

2 komentáre: