pondelok 1. júla 2013

Too windy

Tieto šaty sme si dali s maminou ušiť už pred dvoma rokmi a ja som ich nikdy nemala na sebe. Teraz som konečne našla kombináciu, v ktorej sa cítim super. Ak chcete v našich uliciach pútať pozornosť, stačí si dať na seba niečo takéto :D Stále ma udivuje, že je to tak, keďže sa nedá hovoriť o nejakej extravagancií. Stretávate sa s "takými" pohľadmi ľudí, alebo aj komentármi? A aby som nezabudla, keďže Google Reader končí, náš blog môžete sledovať cez náš facebook tu, alebo cez bloglovin tu. Tešíme sa z každého nového sledovateľa a komentu :).

Me and my mum had this dress sawn two years ago, but I have never worn it. Now I finally found a perfect combination for me. If you want to attact attention in our streets, just wear something like this :D It´s still suprising for me, because you can´t talk about any extravagance. Do you notice people looking at you or even commenting on your looks? And before a forget, Google Reader is shutting down, you can follow our blog via facebook here, or bloglovin here. We appreciate every new follower and comment.



dress, shirt: sewn, bag: Zara, sunglasses: Guess, watch: Nixon, belt: H&M, shoes: River Island, bracelets: Accessorize + ?

foto: Ena

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára