utorok 30. júla 2013

Napoleon


Okej, takže ikeď je toto technicky prvý post z mojej cesty naprieč Itáliou a Francúzskom, fotili sme ho na hoteli. No neskôr budú samozrejme aj nejaké outdoor fotky :D Keď sme prišli na náš hotel v Miláne a zbadali túto superskú chodbu, proste sme vedeli, že tam musíme skúsiť niečo nafotiť.. A bola to strašná sranda! Len pani upratovačka na nás divne pozerala, haha.

Ok, so although this is technically a first post mapping my journey through Italy and France we shot it in the hotel! But, don't worry, there will be some outdoors pics too :D When we arrived to our hotel in Milan and saw this awesome corridor and doors we simply knew we should try shooting here! We had a blast taking those pictures although the cleaning lady was giving us a strange look, haha.







shirt: Zara, faux leather shorts and a cross: New Yorker, shoes: Jeffrey Campbell, clutch: DKNY, watch: Burberry, jewelry: H&M, Pandora, ALO Diamonds and DIY

foto: Peter

5 komentárov:

  1. wow senzační fotky! a ty boty!!! dokonalost!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Naozaj dokonalé.
    Krásne fotky, outfit a Campbellovky úžasné.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nie je to zlé, ale tie kraťasy sú ti malé a oči sú až príliš, skús jednoduchšie líčenie, lebo po tom, ako som prezrela pár vašich príspevkov sa blog pozitívne prikláňa na stranu tvojej kamošky, ktorá sa vie dokonale obliecť a zbytočne sa nekechlí!

    Silvia

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Uasne urobene fotky, krasny outfit z ktoreho naj su tie boty a lak na nevhty je cersnicka:) kus dobrej prace plus inspiracia pre ostatnych !!! http://bluissue.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť