streda 15. januára 2014

les Fauves


Z množstva výstav, ktoré sme už s Enou, mojou múzeinnou parťáčkou stihli navštíviť, ma tiež fauvisti nechytili za srdce tak, ako som to od nich čakala.
Asi sa netrafili do môjho momentálneho rozpoloženia, pretože obdobie, keď som ich najviac obdivovala mám už za sebou. Ale jeden splnený sen tu bol, a je na konci postu. Videla som naživo jeden z mojich obľúbených obrazov, portrét Henriho Mattisa od André Deraina. Za zmienku stojí aj nemecký maliar Georg Baselitz (jedna tajná foto tu) a Sonja Gangl, ktorá musí milovať kreslenie ceruzkou. Inak si jej veľkoplošné kresby neviem vysvetliť - treba vidieť naživo. A k outfitu, na trip hlavne pohodlne a s úplne novou farbou v mojom šatníku. Ja, ako hlavný bojovník a odporca ružovej sa s touto farbou začínam pomaly kamarátiť v podobe detailov a miernejšiu verziu - púdrovú farbu som si v poslednom čase zamilovala. PS: hlavný sponzor outfitu: Ježiško ;)



parka: Tommy Hilfiger, pants, shirt: Mango, shoes: Converse by Jonh Varvatos, bag: Coccinelle, bracelets: Cruciani, Thomas Sabo, necklace: New Yorker

photo: Ena
André Derain

9 komentárov:

  1. pacia sa mi ta kombinacia farieb :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak ty si úplne top! :) Tvoj blog som objavila len nedávno, ale už som si ho prešla celý a si úplne dokonalá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Outfit skvelý a výstavu závidím, síce fauvizmus tiež nie je môj najobľúbenejší umelecký smer, niektoré obrazy by som si veru naživo rada pozrela! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. krásne zladené, jednoduché a pritom dokonalé, tlieskam. Z

    OdpovedaťOdstrániť
  5. vyzeráš úžasne! :)

    http://victorys-diary.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť